Strobie wee wee

|

Model: Saodin Nom Pedai
Location: Fantasia Beach Resort


Chasing Sunrise

|


Kelmarin Reunion budak sekolah sains batu 8. Di Balok.
Sempat beli flashgun 42. Wuhuu!
Tapi lupa bawak balik charger kamera. Battery tinggal 45%.
Kesengalan terserlah.


More photos to be uploaded at fotopages.

Finding Lomo

|
Finding Lomo. Not finding Nemo.

( silent )

A lame joke isn't it. Back to the topic.

Well, it was Saturday. Plan dengan si Fad nak keluar pergi pasar seni cari acrylic paint. Fad bersiap lambat gila. Jumpa Liya (studio mate juga) dengan rakan-rakan ustazah. Ada Reunion katanya. Tak sangka dia sekolah agama dulu. Liya ranggi gila.

Lepas pekena teh tarik mamak, kitorang pun gerak. Bas 12 pasang video dangdut lagi.

Sesampai di pasar seni, gua turun dengan perasaan teruja. Wow. Banyak makwe mat salleh yang hot. Bro2 tekun drawing potrait atas canvas. Bau kayu kuat. Dan bermacam-macam form of arts. Lama tak pergi tempat-tempat gini.

Fad bawa aku ke T Square. Pergh. Rambang mata. Dari basic pencils, technical pens, marker paint, transfer paper, sampai waterprof pen, acrylic paints, acrylic pens dan macam-macam. Rasa macam nak beli satu kedai. Malangnya aku bukan Jamal Malik. Aku beli acrylic paint, brush, pallette dengan marker paint sahaja. Fad beli pensel sebatang.

Next stop, jaga booth Koya di mcpa hall. Sakit Kepala Fest. Memang menyakitkan kepala. Aku blah awal dari situ. Padan muka Syed. Jaga la ko sorang-sorang. Haha.

Finally, midveli. Pergi Room Concept Store konon-konon nak tempah Holga. Bro kat situ cakap, it may take a few months to get your Holga. Sebab diorang takde stock. But the best thing is that, they promote another concept store that have it. It is Mooks at the Gardens. We go there and.. Poww! Banyak gila. Diana full set pun ada. T-shirt kat kedai tu memang mahal nak kena lempang juga la harga dia. Baru berangan nak angkat satu. Elaun kerajaan pula belum masuk lagi bermakna belum ada keizinan untuk melamar cik Holga pada hari tersebut.


Ha. Ni gambar Fad berangan nak Diana full set.


ngeng. haha

Empat

|
Aku dapat studio 4.
Empat. Nombor tak smart langsung.
Kalau kasi nombor 8 ke, ong sikit.
Satu studio dengan Fad pulak tu.

Dalam kelas aku ada budak yang selalu ke sana sini dengan beg kamera.
Di dalam ialah Nikon D60. Fuyoo pakai DSLR.

Pfft.. -__-"