Least expected...

|
Semalam aku melayari internet cari idea sambil menggaru keypad huruf 'i'.
Harap tak jadi tabiat.
Pastu aku terserempak design cam sempoi kat a better tomorrow.
Life is what you make of it..

Hari ni aku jumpa design yang sama dekat pasar area masjid jamek. Warna coklat.

Balik bilik, aku nampak Falah tengah pakai baju gambo gajah yang kena flashstrobe kat threadless.com tu. (Elephants Don't Like Flash)
Katanya beli kat uptown.

Conclusion : Baju camni dijual merata-rata rupanya. Aku baru tahu. Sian aku.

Urbanscapes!

|


Sabtu. Pagi-pagi pergi teman si Fad beli holga kt the Gardens. Punya la lama nak tunggu kedai bukak. Sengal punya Mooks. Then, Titiwangsa. Sambut Epa. Lepas tu Urbanscapes. Dapat amek gamba dengan hero beb. Wuhuu.

Malam tu berkejar balik Kuantan pulak. Member kahwin esoknya. Haish. Tak sabar-sabar budak ni nak kahwin. Sekeh tahu la. Tapi happening gila. Satu kampung rasanya datang kenduri tu. Very Sungei Lembing y'all!

Pendrive pulak tertinggal. Design baju si Nhs dan rakan-rakannya ada dalam tu. Tunda lagi nak print. Wargh. Sengal. Nasib baik ada medium alternatif bernama internet.

Ahad petang balik PJ balik.

Fuh.. sampai uia aku nampak katil. Lega.