Dah macam tinggal dalam zoo

|
"You tak boring ke lepak dalam akuarium bapak gua ni?"

"Tak. I suka. Makanan dia kasi grand-grand you. Tempat ni pun tak la sempit sangat macam tempat tuan I yang lama tu."

"You makan lipas tak? Toilet sebelah bilik gua banyak betul lipas. Gua kasi you sikit nak?"

"You gila ke? Lipas tu kan kotor."

"Ulat yang you makan tu tak kotor?"

"At least ulat I kena kurung dalam balang kaca. Tak la macam lipas you. Tak hygiene."


Ikan pun dah pandai cerewet sekarang. Tu belum lagi burung serindit.
Nasib baik bapak gua tak bela biawak. Risau jugak kalau-kalau terlepas, gua jugak yang kena masuk longkang tangkap.

Letusan Honda Berapi

|
Pada suatu malam.


"Kau ingat aku ni driver ko ke ha?! @#$$!%^&!"


...


Nasib baik aku takde adik urban. Keh3...